W dniu 28 stycznia 2020r. wychowawcy prowadzący koło kulinarne„ Mini Master Szef” zorganizowali dla wychowanków internatu słodki poczęstunek. Panie przygotowały ciasto i upiekły smakowite gofry.
Każdy wychowanek dekorując swój deser mógł wykorzystać przygotowane dodatki: krem czekoladowy, dżemy: truskawkowy, z dyni, jabłkowy, cukier puder, śmietana. Podczas degustacji wychowankowie integrowali się śmiejąc i żartując. Wymieniali się spostrzeżeniami, z czym najlepiej smakuje chrupiący gofr. Nie było osoby, której ten deser nie przypadłby do gustu. Taki słodki dzień trzeba będzie powtórzyć.
Organizatorzy:
Urszula Witkowska
Ewa Boruc
Realizacja: IDcom.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2025 Specjalny Ośrodek Szkolno - Wychowawczy w Węgrowie